Cine suntem

Agentia Locala pentru Eficienta Energetica si Mediu - ALEEM Vaslui este o asociatie constituita pe baza liberului consimtamant al fondatorilor - autoritati ale administratiei publice locale din municipiile Vaslui si Barlad, furnizori de servicii publice locale si consumatori, fiind persoana juridica romana de drept privat, fara scop patrimonial, de interes general, nonguvernamentala, autonoma, independenta de interesele specifice ale asociatilor, nonprofit si apolitica.

A dobandit personalitate juridica in anul 2007 prin Incheierea de sedinta nr. 2889/333/2007 din 30.05.2007 a Judecatoriei Vaslui, fiind inregistrata la Grefa Judecatoriei Vaslui in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la nr. 10/A/30.05.2007.
sediu_aleem 

Activitatile agentiei se deruleaza cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, urmare a Acordului de finantare nerambursabila nr. EIE/TYPE2/06/184/S12.442670-NA, in valoare de 200.000 euro, care se constituie ca si cofinantare in proportie de 49,5% din bugetul actiunilor propuse pentru o perioada de 3 ani in municipiile Vaslui si Barlad, in cadrul proiectului "INFIINTAREA A PATRU AGENTII DE MANAGEMENT ENERGETIC IN BARREIRO (PT), VASLUI (RO), PROVINCIA ORISTANO (IT) SI MALTA POLESINE (MT)", derulat prin programul Intelligent Energy Europe gestionat de Agentia Executiva pentru Competitivitate si Inovatie - EACI.

Buy cheap windows or linux hosting for your small business website. Please consider sitecloud hosting review and hostmonster review.
© Copyright 2010 Agentia Locala pentru Eficienta Energetica si Mediu Vaslui.
Natural Joomla Templates designed by Joomla Hosting