CEREMONIA DE SEMNARE A CONVENTIEI "PACTUL PRIMARILOR", 4 MAI 2010 - BRUXELLES

In data de 4 mai 2010 a avut loc la Bruxelles, Belgia, ceremonia de semnare a initiativei Comisiei Europene "Pactul Primarilor", ocazie cu care a fost semnat in mod oficial actul de aderare Municipiului Vaslui la aceasta conventie. Cu aceasta ocazie delegatia romana a participat la mai multe vizite de lucru specifice domeniului energetic.

Citeşte mai mult: CEREMONIA DE SEMNARE A CONVENTIEI "PACTUL PRIMARILOR", 4 MAI 2010 - BRUXELLES

 

PARTICIPARE LA CONFERINTA "SOLAR AND WIND INTERNATION CONFERENCE 2010", 2-4 AUGUST 2010 - AGIGEA

In cadrul acestei conferinte au fost prezentate ultimele tendinte pe piata echipamentelor de producere a energiei din surse regenerabile, cele mai noi activitati si rezultate ale cercetarii romanesti in domeniu, situatia exploatarii resurselor regenerabile - cu precadere energia solara si cea eoliana in tara noastra.
 

A fost elaborata brosura "Ghid pentru soferi - Sfaturi de criza si nu numai...

Ghidul a fost promovat in cadrul mai multor actiuni, cum ar fi: seminar de informare la liceul "Stefan Procopiu" Vaslui, campanie de distribuire a ghidului in municipiul Vaslui, concursul rutier "Educatie rutiera - Educatie pentru viata" 2010, Balul bobocilor "Stefan Procopiu" 2010, lansarea proiectului Comenius "Energy for Tomorrow"

Citeşte mai mult: A fost elaborata brosura "Ghid pentru soferi - Sfaturi de criza si nu numai...

 

CONFERINTA ORGANIZATA CU OCAZIA INCHEIERII PROIECTULUI "INFIINTAREA A 4 AGENTII DE MANAGEMENT ENERGETIC IN BARREIRO (PT), PROVINCIA ORISTANO (IT), VASLUI (RO) SI MALTA POLESINE (MT)

CONFERINTA ORGANIZATA CU OCAZIA INCHEIERII PROIECTULUI "INFIINTAREA A 4 AGENTII DE MANAGEMENT ENERGETIC IN BARREIRO (PT), PROVINCIA ORISTANO (IT), VASLUI (RO) SI MALTA POLESINE (MT)" A AVUT LOC IN PERIOADA 21-22 OCTOMBRIE 2010 IN BARREIRO, PORTUGALIA
In cadrul acestei conferinte au fost prezentate principalele activitati desfasurate si rezultate obtinute in timpul celor trei ani de functionare ale agentiilor infiintate in cadrul acestui proiect, despre proiectele viitoare ale partenerilor de consortiu.
 

Pagina 2 din 2

«ÎnceputAnterior12UrmătorSfârşit»
Buy cheap windows or linux hosting for your small business website. Please consider sitecloud hosting review and hostmonster review.
© Copyright 2010 Agentia Locala pentru Eficienta Energetica si Mediu Vaslui.
Natural Joomla Templates designed by Joomla Hosting